logo

De showroom van Doetinchem Parket is vernieuwd!

De showroom van Doetinchem Parket is vernieuwd; u vindt nu nóg meer vloerinspiratie en meer variatie aan kwaliteitsparket, mede door de integratie van de showroom en het assortiment van Bruynzeel Vloeren Velp. En dat gaan we vieren! In het weekend van vrijdag 11 tot en met koopzondag 13 december bent u van harte welkom om onze nieuwe showroom te bekijken onder het genot van een hapje en een drankje.

Profiteer van veel parketvoordeel!

Tijdens ons feestelijke weekend bieden wij u veel voordeel. Profiteer van 25% korting op de renovatie van uw huidige vloer. Daarnaast ontvangt u 25% korting op onze onderhoudsmiddelen wanneer u deze bij ons ophaalt. Bestelt u een Bruynzeel vloer in december? Dan nemen wij de legkosten voor onze rekening. Gratis gelegd dus!

Maak kans op een weekend weg t.w.v. € 500,-

Bestelt u in december een vloer bij Doetinchem Parket? Dan maakt u naast onze parketvoordelen ook kans op een weekend weg t.w.v. € 500,-!

Kinderen kunnen vanaf vandaag een knutselplaat ophalen, hangen ze de geknutselde kerstbal in onze kerstboom voor 24 december, dan hebben we verrassing voor ze in petto.

Wij heten u van harte welkom bij onze feestelijke inwijding van onze showroom tussen 11 en 13 december.