logo

Onze parket soorten

Plankenvloeren

Zowel massief als samengesteld. In diverse houtsoorten, lengtes en breedtes. Zolang het hout is kunnen wij u helpen

Traditionele Parketvloeren

Ook wel Tapis genoemd. Dit is zeker onze specialiteit. Met dit type vloer kunnen onze vakmannen zich onderscheiden. De keuze van Tapis is enorm. Zowel in houtsoorten en patronen, van visgraat tot Versaille. De mogelijkheden bijna onuitputtelijk.

Direct verlijmd Plankenvloeren

Dit zijn vloeren die direct en zonder tussenvloer op uw zandcement dekvloer worden verlijmd. Dit kan doordat er fabrieksmatig een toplaag van ca. 4-6mm op een multiplex onderlaag is gemaakt.

Innovatie en design met name voor appartementen

De nieuwste systeem vloeren kunt u ook bij ons vinden. Door de speciale woodlock verbinding kunnen we deze vloeren zwevend doorleggen. Ook in grotere ruimtes zonder hinderlijke drempels. Wij voldoen aan de eisen van deze tijd. Ook hier kunnen wij met speciale legmethode aan voldoen en u een certificaat overhandigen waarin wij dit garanderen.


Houten vloeren en vloerverwarming

Dat houten vloeren niet op vloerverwarming kunnen worden gelegd is een hardnekkig misverstand. Doetinchem Parket heeft hierin al vele jaren ervaring. Zeker 60% van de vloeren leggen wij naar volle tevredenheid vloeren zowel op vloerverwarming als vloerkoeling. Het is zelfs zo dat een houten vloer met vloerverwarming eerder een besparing oplevert dan dat het extra energie kost. Hout voelt van nature warmer aan en, met name in het voor- en najaar, zult u minder gauw stoken dan bij koud aanvoelende plavuizen of natuursteen.